Goede doelen

Acties voor goede doelen

Goede doelen, stichtingen en verenigingen zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om sponsorgeld op te halen. Bij De Opmakerij zijn we maatschappelijk betrokken en zien we altijd uit naar initiatieven waarbij we onze expertise kunnen inzetten voor goede doelen. Laten we samen ontdekken hoe De Opmakerij je zou kunnen helpen bij het uitrollen van jouw actie.

Zet je stichting of vereniging op de kaart!

Het verkopen van postkaarten is een laagdrempelige manier om geld te verdienen voor een stichting of vereniging. Omdat deze verkoopacties heel lokaal kunnen worden uitgevoerd, is dat ook voor lokale verenigingen een ideale manier om bekendheid en sponsorgeld te verwerven. Kaarten kunnen iedere gewenste afbeelding bevatten en worden klaar voor de verkoop opgeleverd. De Opmakerij helpt je graag dit tegen een voordelig tarief te realiseren. Samen zetten we jouw goede doel, stichting of vereniging op de kaart én zorgen we voor extra inkomsten om jouw activiteiten te bekostigen. 

Drukwerk voor goede doelen

Uiteraard kunnen goede doelen, stichtingen en verenigingen ook voor ander drukwerk bij De Opmakerij terecht. De Opmakerij heeft met diverse goede doelen samengewerkt, waaronder het Toon Hermans Huis in Zeewolde.

Voor hulp en ondersteuning op grafisch gebied kun je rekenen op de expertise van De Opmakerij.

Wij maken het op!

Laat je het werk uit handen nemen door een met ervaring en kennis doorspekte partij. Wij zijn hier voor jou!

DE OPMAKERIJ HOME