Opmaak

Oog voor detail

Wanneer je hard aan je drukwerk of de verpakking van een product hebt gewerkt, wil je natuurlijk dat de opmaak tot in detail klopt. Logo’s en keurmerken moeten op de juiste positie en afmeting worden weergegeven, alle noodzakelijke informatie moet overzichtelijk worden gepresenteerd en het geheel moet er aantrekkelijk uitzien. De Opmakerij neemt je deze klus graag uit handen. 

Gespecialiseerd in de opmaak van verpakkingen

De Opmakerij is gespecialiseerd in het opmaken van verpakkingen van (biologische) producten. Dat betekent dat we niet alleen onze creativiteit gebruiken voor een mooie verpakking, maar dat we ook alles weten over de plaatsing van keurmerken en dat we kennis hebben van de veranderende wetgeving. Je verpakking voldoet daarmee altijd aan de laatste eisen, zonder dat je daar als ondernemer zelf nog omkijken naar hebt. Bovendien stimuleren we de verkoop door te zorgen voor een aantrekkelijk ogend eindproduct.

Drukwerk opmaken

Naast verpakkingen verzorgt De Opmakerij ook de opmaak voor tal van andere bestanden. Etiketten voor voedingsmiddelen, flyers, brochures, advertentiemateriaal, brieven en nog veel meer. Van ‘even schuiven met de tekst’ tot het zoeken van de perfecte foto of afbeelding en het opmaken van complete boeken of signing producten. Heb je speciale wensen of specifieke eisen? Geen probleem. De Opmakerij zorgt dat jouw bestanden worden opgemaakt zoals jij het voor ogen hebt. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Jouw huisstijl perfect toegepast

Het opmaken van bestanden is perfect te combineren met huisstijlbewaking bij De Opmakerij. We zijn dan immers als geen ander op de hoogte van de nieuwste versie van de huisstijl van jouw bedrijf en passen die feilloos toe op al je documenten en bestanden.

Moet er voor de opmaak ook iets ontworpen worden? Geen probleem! Ook voor het ontwerpen van logo’s, flyers, etiketten en ander drukwerk kun je bij De Opmakerij terecht.

Wij maken het op!

Laat je het werk uit handen nemen door een met ervaring en kennis doorspekte partij. Wij zijn hier voor jou!

DE OPMAKERIJ HOME