Persoonlijke verpakkingen

  • Home
  • Persoonlijke verpakkingen

Een persoonlijke verpakking maakt indruk

Als specialist in de opmaak van verpakkingen mogen persoonlijke verpakkingen natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Ben je opzoek naar de ideale verpakking voor een relatiegeschenk of voor een limited edition van een van je producten? Met de persoonlijke verpakkingen van De Opmakerij maak je zeker indruk.

Unieke relatiegeschenken

Een persoonlijke verpakking maakt een geschenk uniek. Het is dan ook een goede manier om relatiegeschenken of cadeaus voor jouw personeel nét dat beetje extra te geven. Haak met de verpakking bijvoorbeeld in op een bijzonder aspect van je bedrijf, de relatie met de ontvanger of op een specifieke gebeurtenis. Een heel gewoon product is met een persoonlijke verpakking een stuk waardevoller. 

Kleine oplages

Het mooie aan persoonlijke verpakkingen is dat ze in kleine oplages gedrukt kunnen worden. Het is zelfs mogelijk om ieder exemplaar uniek te maken! Een product met een persoonlijke boodschap? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden om jouw persoonlijke verpakking uniek en stijlvol vorm te geven.

Perfecte opmaak gegarandeerd

Uiteraard houd De Opmakerij ook bij persoonlijke verpakkingen rekening met eventuele eisen m.b.t. wetgeving en keurmerken. Deze worden waar nodig verwerkt op de verpakking of het etiket, zodat ieder product aan de regels voldoet. Zeker bij verpakkingen van voedingsmiddelen is dit essentieel. Voor persoonlijke verpakkingen kan een opmaak worden aangeleverd. De opmaak kan natuurlijk ook volledig worden uitbesteed aan De Opmakerij.

Zo hebben we het gedaan

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan eens de case van Chocansweets!

Wij maken het op!

Laat je het werk uit handen nemen door een met ervaring en kennis doorspekte partij. Wij zijn hier voor jou!

DE OPMAKERIJ HOME