Kunstproducties

Kunst zorgt voor sfeer in de werkruimte

Voor de aankleding van kantoren, praktijkruimtes en andere bedrijfspanden kun je bij De Opmakerij terecht voor unieke kunstproducties. We bieden daarbij veel keuze in materialen en formaten en zelfs producties in vrije vorm.

Indrukwekkende kunst aan de muur

Een indrukwekkend kunstwerk aan de muur is heel bepalend voor de sfeer. Door te kiezen voor een afbeelding en kleuren die passen bij het interieur en het doel van een ruimte, kun je een groot verschil maken. Afdrukken kan op allerlei mooie materialen. Bijvoorbeeld op groot decodoek of op forex, alubond, hout, canvas of dibond. Stuk voor stuk materialen van uitstekende kwaliteit, elk met een eigen uitstraling. De Opmakerij adviseert graag over afmetingen en materiaal en indien gewenst komen we langs voor inmeten en ophangen.

Kunstproducties met vrije vorm

Op zoek naar een echte blikvanger voor in een interieur? Voor een unieke kunstproductie kun je bij De Opmakerij ook terecht voor producties in vrije vorm. Wat dacht je van een levensgrote afdruk van een dier, een voertuig of grote letters die samen een woord of slogan vormen? Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Een blikvanger in je interieur

Ook thuis is het mooi om een zelfgekozen werk aan de muur te hangen. Stel een kunstwerk samen dat qua kleur en materiaal perfect aansluit op je interieur om zo de aangename sfeer in huis te versterken. Onze kunstproducties staan prachtig boven de bank, maar ook in de keuken, de slaapkamer en de studeerkamer komt een uniek kunstwerk goed tot zijn recht.

Wij maken het op!

Laat je het werk uit handen nemen door een met ervaring en kennis doorspekte partij. Wij zijn hier voor jou!

DE OPMAKERIJ HOME